Proefles aanvragen

Wist je dat wij een slagingspercentage van 75% hebben voor het B-rijbewijs?

Onze geslaagden aan het woord

Wie kan een beter beoordelen dan onze cursisten zelf?
We laten ze dan ook graag aan het woord.

Anke, 08 juni 2019
Vol enthousiasme begon ik aan mijn motorrijlessen, en ik werd niet teleurgesteld! Bert is een onwijs aardige en kundige instructeur, elke les heb ik met plezier gereden. Ondanks dat ik halverwege last kreeg van prestatiedruk en faalangst, is het Bert toch gelukt om mij in een keer te laten slagen voor mijn rijbewijs. Nu kan ik zonder angst of twijfel de weg op met mijn eigen motor! Wegwijs is zeker een aanrader, super bedankt Bert!

Wij zijn benieuwd naar jouw reactie!

Frans, 07 juni 2019
Een paar dagen geleden goed bevonden om op een motor te rijden! Allemaal dankzij Bert's goede zorgen/tips en aanwijzingen. Zijn rustige en doelmatige vorm van lesgeven gaf me genoeg vertrouwen om met weinig zorgen en zenuwen de examens te voltooien. Bert, bedankt, en doe het rustig aan op je Ducati ;-)
Janien, 22 mei 2019
De motorrijlessen waren bij mij in het begin letterlijk met vallen en opstaan, soms helemaal gefrustreerd als het niet lukte, maar dankzij de kalmte, motivatie en het vertrouwen van Bert is het toch allemaal in 1x gelukt! Ook toen ik even een dipje had en dacht dat ik er nooit klaar voor zou zijn, heeft hij me weer het vertrouwen gegeven om door te gaan. Super bedankt voor alles!
Kenneth, 14 mei 2019
Ik ben net geslaagd voor mijn rijexamen. Geweldige lessen gehad met Tessa. Ze heeft me echt geleerd hoe ik moet omgaan met mijn nerveusheid tijdens het autorijden. Zonder haar zou ik nooit hebben kunnen slagen. Bedankt voor alle geduld en leuke lessen!
Zura, 11 mei 2019
Eind september 2018 ben ik begonnen met mijn 1e motorrijles. En op 16 april 2019 geslaagd voor motorrijexamen. Bert heeft me ook leren autorijden ergens begin het jaar 2000. Ik heb al zijn lessen heel positief ervaren, hij is vriendelijk, geduldig, en zeer vakbekwaam.
Nu op naar de circuitdagen ;-)
Robin , 22 maart 2019
Nou het heeft zeker even geduurd maar met heel vaak vallen en opslaan ben ik geslaag! De lessen waren altijd zo gezellig met Bert en ik ben erg comfortabel geworden met mezelf en de auto. Het heeft wat moeite gekost bij mij want ik was zeker geen natuur talent maar Bert heeft me heel goed kunnen helpen met alles en is heel duidelijk en goed in uitleggen. En als je Bert en Tessa heel lief aankijkt helpen ze je misschien zelfs met verhuizen
Karin, 12 maart 2019
Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Het heeft even geduurd (m.n. de voertuigbeheersing) maar mede dankzij het geduld, het vertrouwen en de deskundigheid van Bert is het uiteindelijk gelukt en kan ik met zelfvertrouwen op een motor rijden. Omdat ik niet de grootste ben, heeft Bert een van de lesmotoren laten verlagen, zodat ik goed bij de grond kon. Ook de kleinere mensen kunnen dus bij Rijschool Wegwijs leren motor rijden. Bert, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!
Geert, 05 februari 2019
Een rustige en coachende manier om je klaar te stomen voor het examen. Bedankt Tessa voor de fijne lessen!
Pieter , 18 januari 2019
Vandaag geslaagd! Na een hele fijne lesperiode bij Bert, die met veel geduld alles goed uitlegde, en mij naar de juiste oplossingen wist te sturen. Bert bedankt voor de fijne en gezellige lessen!
Tessi , 15 januari 2019
Het waren altijd fijne en gezellige lessen. Door Bert werd ik goed voorbereid op het examen en hij gaf altijd hulpvolle tips. Zijn geduld en kalmte hielpen ook altijd. Dankje Bert voor de fijne en leuke lessen!
Linda, 09 januari 2019
Gisteren geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Zonder het geduld, passie en de hulp van Bert was dit nooit gelukt! Een echte aanrader voor iedereen die écht wil leren motorrijden. Bedankt Bert!
Pepijn Sebregts, 02 januari 2019
Hartstikke fijne en rustige lessen. Hulpvolle feedback en geduld als het aankomt op fouten, met als gevolg dat je zelfverzekerd op examen kan.
Bedankt Bert!
Jelle rijkers, 25 juli 2018
Ik heb vandaag mijn motor examen gehaald en de eerste keer. De lessen waren erg fijn. Bert heeft me goed geholpen voor het examen. Hij geeft goede feedback waar je ook snel van leert. Erg bedankt Bert!
Tim, 01 juni 2018
Motorrijden is bij mij al een passie/droom vanaf jonge leeftijd. Toen eindelijk de mogelijkheid daar was om te beginnen heb ik deze met beide handen aangegrepen. De keuze voor Rijschool wegwijs paste perfect bij mij. Bert is een fanatieke motorrijder en straalt de passie uit in zijn lessen. Daardoor alles in een keer gehaald! Ik kijk uit naar de toekomst, Bert hartstikke bedankt!
Miranda, 19 april 2018
Vandaag eindelijk geslaagd voor mijn motorrijbewijs!!
Dankzij een zeer geduldige Bert en goede uitleg heb ik alles in 1x gehaald.
Ik ben hier Bert heel dankbaar voor!!
Ferris, 01 maart 2018
Wat een top rijinstructeur! Ik kan met vreugde terug kijken op een geslaagd avontuur met ups en downs. Als ik 1 van de 2 rijscholen zou moeten aanraden om naartoe te gaan is het zeker de Wegwijs!
Niels, 22 december 2017
Ik heb Bert ervaren als een geduldige instructeur, die duidelijke en opbouwende kritiek geeft. Bert wist snel mijn sterke en zwakke punten te benoemen, waardoor de lessen effectief en efficiënt ingericht waren. Zijn rustige manier van werken gaf mij daarnaast veel vertrouwen. Hierdoor heb ik beide examens dan ook in een keer gehaald. Daarnaast heb ik ook gewoon heel veel plezier gehad in het rijden tijdens de lessen. Bert, bedankt voor de leuke en leerzame tijd!
Guido, 20 december 2017
Vandaag geslaagd voor mijn motorijbewijs A.
Na alle lessen die ik bij Bert gehad heb kan ik rijschool wegwijs zeker aanbevelen.
Goeie leuke en duidelijke lessen, en pas op examen als hij zeker weet dat je het kan en ben dus ook met alles de eerste keer geslaagd.
Super bedankt voor de fijne rijlessen Bert!
Anne Poot, 19 december 2017
Met heel veel plezier gelest bij Bert!! Dankzij hem was ga ik nu zelfverzekerd de weg op. Onwijs bedankt!
Lisanne, 02 december 2017
Na een wat slechtere start bij een vorige rijschool, ben ik gelukkig dankzij de goede en fijne motorlessen van Bert, in een keer geslaagd voor me rijbewijs. Bedankt!!
Niek van den Brand, 01 december 2017
Ik heb eerst bij een andere motorrijschool gelest, deze beviel me niet zo goed, ik ben daarom overgestapt naar Wegwijs Auto & motorrijschool. Dankzij de goede begeleiding en de fijne motorrijlessen ben ik de eerste keer geslaagd!!

Gr Niek
Macy vd voort, 02 november 2017
Super fijne motorrijlessen gehad van Bert! Fijne communicatie en goede uitleg! Zeker een aanrader!! Bert hartelijk bedankt voor de fijne lessen en tot op de weg!


Gr Macy vd voort
Paul Leloux, 10 oktober 2017
24 jaar geleden in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de lessen van Bert, en nu 24 jaar later ook voor mijn motorrijbewijs in 1x geslaagd.
Bedankt Bert!!
Nienke, 02 mei 2017
Hele gezellige, leerzame motorrijlessen gehad! Beide examens in één keer gehaald! Bert is erg geduldig en legt alles duidelijk en rustig uit! Bert, bedankt voor de gezellige tijd en ik zie je bij de voorjaarsrit!

Groetjes Nienke
Robert, 20 april 2017
Mijn motor rijbewijs in één keer gehaald. Bedankt Bert!

gr
Robert
Ivana, 03 maart 2017
Bedankt voor de goede begeleiding! Ik heb de lessen als super relaxed en leerzaam ervaren. En nu natuurlijk in 1x mijn rijbewijs gehaald !. Bedankt!
Björn, 02 november 2016
Bert nogmaals bedankt voor de begeleiding en je geduld ! Mede hierdoor heb ik zowel mijn AVB en AVD in 1 keer gehaald, heb altijd met veel plezier motorrijles gevolgd. Nu kan ik lekker zelf op pad ! Tot snel en ik zie de mail voor de wegwijs tour wel verschijnen !

Groeten Björn
jeffrey van galen, 18 oktober 2016
hey Bert en Tessa heel erg bedankt voor de goede uitleg en begeleiding ik hoop dat ik jullie op de weg terug zie groetjes Jeffrey van galen
Davy, 08 september 2016
Bert nogmaals bedankt voor de motor rij lessen. Ook als het even wat minder ging heb ik goede tips gehad om het weer beter te doen. Door je duidelijke uitleg ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD met als resultaat een vol rijbewijs! Hopelijk blijft het nog lang mooi weer en kan ik dit jaar nog gaan touren.

Groetjes, Davy
Fern, 01 september 2016
Met dank aan Bert heb ik met plezier ineen keer mijn rijbewijs gehaald. Zijn lessen waren super leuk en leerzaam. Hij weet mijn zwakke punten en neemt dat mee in de les. Dankzij rijschool wegwijs kan ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs ineen keer heb gehaald en zelfstandig de weg op kan!
Pien van der Sommen, 31 augustus 2016
Ik heb de rijlessen bij bert als erg leuk ervaren. Hij geeft goede tips en is ook erg gezellig, dit zorgde voor een onspannen sfeer. Hierdoor heb ik mijn examen in een keer kunnen halen, en daar ben ik hem erg dankbaar voor. Rijlessen bij rijschool wegwijs is dan voor mij ook zeker een aanrader!
Vinson, 22 juli 2016
Ik heb mijn motorrijbewijs via rijschool Wegwijs gehaald, Ik heb alle examens in één keer gehaald. Je leert echt alles over de motor en beleeft er veel plezier mee. Bedankt Bert!
Renate, 30 juni 2016
Sinds een kleine twee weken heb ik mijn rijbewijs nadat ik in een keer geslaagd ben! Tessa had mij goed voorbereid en haar lessen waren altijd gezellig! Dankzij Tessa's goede lessen en omdat ik me altijd op mijn gemak voelde kon ik in een keer slagen. Bedankt Tessa!
Annika van Halm, 14 juni 2016
Ik ben vorige week geslaagd voor mijn autorijbewijs, 1e keer geslaagd!!!!
Ik heb veel geleerd en plezier gehad. De lessen waren ook lang genoeg. 100 minuten lijken erg lang, maar je kan dan ook eens wat verder van huis gaan, en de les vliegt zo voorbij.
Tessa heel erg bedankt voor de fijne lessen!
Sha, 18 mei 2016
I have followed my driving lessons with Bert and passed the driving exam today with the first attempt! Bert is a very patient and responsible teacher. I'm an international, and he did English lessons well! He finds out where your weakness on driving is, and correct you in time. Thank you so much for all the instruction and teaching!

Best,
Sha
Jolanda Rombouts, 10 mei 2016
Hoi Bert,
Zonet geslaagd voor mijn motorrijbewijs.
Dank je wel voor al je goede duidelijke en vooral geduldige adviesen.
Super fijne lessen, heb met heel veel plezier bij jullie mogen rijden.
Groetjes, jolanda
Max Vos, 21 april 2016
motorrijles bij Bert gehad. Bert is erg geduldig maar weet wel altijd te vertellen wat er beter kan en wat je goed doet.
Dit is erg fijn, omdat je dan precies weet wat je moet leren en wat er al goed in zit. Ook door zijn lesmethode heb je niet het gevoel dat je teveel lessen neemt, want hij stuurtje direct op examen als hij verwacht dat je gaat slagen.
Pascal Schepens, 19 april 2016
Vanmorgen geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Dankzij Bert heb ik beide motor examens de eerste keer succesvol kunnen afronden. Bert is een prettige instructeur. Geduldig, duidelijk en kritisch wanneer nodig. Door zijn rustige persoonlijkheid is het rijden erg relaxt en dat geeft het vertrouwen wat je als cursist nodig hebt. Bert weet direct waar je “probleem”punten liggen en speelt daar goed op in met zijn lessen. In combinatie met de gemoedelijke “huiskamersfeer” bij Groenevelt Motoren kijk ik terug op een geslaagd en prettige periode. Bert en Groenevelt mortoren, Bedankt! Jullie gaan mij zeker terug zien!
Didi Verstappen, 15 maart 2016
Zojuist geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij de goede tips en feedback op een positieve maar duidelijke mannier alles in 1 keer mogen behalen!
Bert bedankt voor al je hulp, energie en geduld op de nodige momenten. Ik heb met heel veel plezier en gezelligheid de lessen mogen ervaren!

Ik zie je op de weg !
Wing, 09 maart 2016
Een paar weken geleden eindelijk mijn rijbewijs gehaald (zat eerst bij een andere rijschool 2x gezakt) Het heeft even geduurd, veel corrigeren en oude gewoontes afleren, maar we hebben er hard aan gewerkt samen. Tessa, bedankt voor je fijne uitleg en vooral voor al je geduld met mij ;) You're one awesome lady! Cheers, Wing
Roy Vissers, 19 februari 2016
Vanochtend mijn motorrijbewijs gehaald. Ik had totaal geen ervaring met brommers e.d. Bert geeft serieus en geduldig les. Hij heeft me ontzettend goed gecoacht en ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de goede en wijze lessen tijdens het afgelopen half jaar.
Ik heb al ontzettend veel zin in de cursisten-tour dit voorjaar!

Bert bedankt en tot ziens!
Luc Peters, 12 februari 2016
Vanochtend geslaagd voor mijn motorrijbewijs en alles in een keer gehaald! Met opzet voor een wat kleinere rijschool gekozen en dit is zeer goed bevallen. Erg prettige lessen gehad van Bert, die verbeterpunten duidelijk aangeeft, maar ook zeker zegt wat er goed gaat. Verder is het persoonlijke contact leuk, want er is voor en na de les altijd wel even tijd voor een gezellig praatje. Wat mij betreft dus een echte aanrader voor mensen die een rijschool zoeken.

Bert, bedankt voor de leerzame, prettige rijlessen en wellicht tot bij een van de toerritten!
Marit, 02 februari 2016
Vanmorgen dan ook eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Het had even wat tijd nodig, maar door de super goede, gezellige, leerzame en leuke lessen van Bert heb ik wel mooi alles in één keer gehaald! Bert, bedankt voor het vertrouwen in mij, als dat bij mij even ver te zoeken was, bedankt voor alles! Groetjes, Marit
Henri Broekhuis, 23 december 2015
1,5 uur geleden geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Voor beide praktijk examens en de theorie in één keer geslaagd!! Dit ligt natuurlijk niet alleen aan mijn "talent" maar vooral ook aan de lessen van Bert. Die precies ziet waar de leerpunten zijn en dit goed uitlegt. Mijn ervaring met rijschool Wegwijs is dus positief. Een kleine rijschool waar ze hun klanten goed kennen. Een aanrader!