Neem contact op

Wist je dat wij een slagingspercentage van ruim 73% hebben voor het B-rijbewijs?

Vervolgopleiding

Voortgezette rij-opleiding

Het begrip voortgezette rij-opleiding is inmiddels aardig ingeburgerd in motorland en er wordt volop gebruik van gemaakt, veel meer dan bij autorijbewijzen.

De verklaring hiervoor is tweeledig:

  1. De meeste mensen maken veel minder kilometers terwijl het een  voertuig is waarbij de input van de rijder veel groter is.
  2. Motorrijden doen de meesten van ons  minstens een paar maanden per jaar niet. Waardoor bij het opstappen in het voorjaar de routine en het zelfvertrouwen er niet op vooruit zijn gegaan.

Wat mij opvalt als ik de trainingsprogramma’s van de meeste vervolgopleidingen bekijk is dat er 1 programma is ontwikkeld voor alle motorrijders, soms zijn er wel beginners,-of gevorderden cursussen maar verder gaat het meestal niet.

Aanpak

Verschillen

Wat ik in de vele jaren les geven duidelijk ben gaan zien, zijn de ( soms grote) verschillen tussen de cursisten onderling.

Anders

Mijn “andere” insteek m.b.t.  vervolgopleiding is dan ook: bekijk het per persoon, wat is je ervaring tot nu toe en wat wil je bereiken?

Waar/wanneer voel je je meer of minder zeker op de motor?

Niet iedereen hoeft hetzelfde niveau te halen zoals bij de lessen voor het rij-examen.

We willen zoveel mogelijk plezier beleven aan onze hobby en daarom moeten we met een goed gevoel en zelfvertrouwen op de motor zitten.

Kleine groepjes

Individueel of hooguit 3/4 personen van hetzelfde niveau zit ik aan te denken.

De kosten zullen gebaseerd zijn op het rijlestarief, nog wat lager als/omdat je met je eigen motor rijdt en natuurlijk afhankelijk van het aantal cursisten per groep.

Wil je zelfverzekerder motorrijden? Neem contact op >

Auto- en motorrijschool Wegwijs
Bert en Tessa
Kanaalstraat 18
5691 NC Son

0499-472917
06 - 21874438